14 Ocak 2013 Pazartesi

BUGÜN BÜYÜK GÜN!!!

Bu gün tartılma günüydü. Tartıldım. İnanamadım ama -1,5 olmuşum. İlk başlarda diyete sadık kalsamda sonradan araya 2 akraba günü, 2 yılbaşı yemeği, 1 istanbul gezisi ve bir de doğum günü girince diyeti devam ettirmek imkansız hale geldi. İş yerinde genelde daha disiplinliyim, evde sapıtıyorum. Bütün bunlara rağmen 1,5 kilo gittiyse ben bu işi yaparım arkadaş.  Herbelife devam. Brokoli salatası ve göbek eritme çayına da. Birde şu akşam yemeklerini kesebilsem.
Dün sabahki kahvaltı soframız. Bol kalorili, bol kolesterollü. Sadece hafta sonları evde kahvaltı edebilince, biraz abartıyoruz bazen.
En son katıldığım akraba günü. Bende çok güzel yiyecekler yapmıştım ama fotoğraflayamadım malesef:(
 Eniştenin Yeri'nde bir öğle yemeği. Kereviz çorbası ve enginar dolması. Yolunuz Çorluya düşerse bir öğle vakti yemek için asla başka biryer tercih etmeyin.
 Özkiliste sarımsaklı lahmacun. Yemelere doyamadık. Eminönünden Fatihe kadar yürümemize değdi. İstanbula her yolumuz düştüğünde Özkilise de gitmeye and içtik:)
 Yılbaşı gecesinden bir kare.
 İşyerinin yeni yıl partisinin atıştırmalık karesi!
 Bir akşam İstanbul dönüşü. Saat 23:00 civarları!!!
Bir kahvaltı karesi daha.
Bunlara rağmen -1,5. Süper:)

2 yorum:

!! HASKUMAS !! dedi ki...

Diyet sendromuna girmişsiniz bile post sadece yemekten içmekten ibaret :))))
Ama yılmayın sakın inşallah daha nice 1.5 kilolar gider
sevgiler

hayal-et dedi ki...

Biraz daha hırslı bir insan olaydım. Ben istedimmi herşeyi yaparım diyebileydim. Yok malesef öyle bir duygu:( Neyse bakalım -1,5 hiç yoktan iyidir.