9 Kasım 2012 Cuma

YAPILACAKLAR LİSTESİ

Tam bir liste insanıyımdır ben. Pazara çıkıcam liste, tatile çıkıcam liste, bavul hazırlanacak liste, misafir gelecek liste. A' dan Z' ye herşeyi yazmazsam da içim rahat etmez. Balkon temizlenecek mesela. Saksılar silinecek bile yazarım listeye. Unutkan biriyim evet, ama balkonu temizleyip saksıyı silmeyi unutacak kadar da değil. Ama öyle rahat ediyorum yapacak birşey yok. Son zamanlarda birşey yapmıyorum sanmayın. İş çok yoğun. Malum ay başı. Rapor haftası. Evde de minik iyice enerjik olmaya başladı. Ona yetişmek lazım. Kadınların kutsal görevi olan çamaşır, bulaşık, ütü işten sayılmıyor zaten. Ama yinede bir sürü projem var. Liste uzayıp gitti. Hafta sonu akraba günümüz başlıyor. Yaşlıları almadık bu defa gençler sadece. Ecoşun yaşıtı 3 arkadaşı var. Birde 10-12 yaş gurubumuz var. Bizim minikler teenagelerin peşinde koşarken ben listeden bir iki kalemi çıkarırım diye umut ediyorum. Pazartesi yayınlarım inşallah. 2 zımba 1 boncuk ta olsa dikeceğin  insan kendi birşeyler ortaya çıkarınca ne kadar mutlu oluyor. Sanatçı ya da zanaatçı  olmak çok güzel bir duygudur eminim. Keşke olabilseydim.

 Söylemiştim liste insanıyım diye. İşte buda kendisi.
  Bunlar da ekipmanlar. Un var şeker var helva yapması kaldı birtek.

8 yorum:

Unknown dedi ki...

SİTENİZİ SEVDİM,BENDE BEKLERİMhttp://burcuzun.blogspot.com/

hayal-et dedi ki...

Gelirim tabiki:)

Shelby dedi ki...

Kumaşlara bayıldımm! Planlı olmak ne güzel hiç başaramadığım bir şey. Ben de liste yaparım ama hiç uymam:)

hayal-et dedi ki...

Plan yapıyorum ama uyabiliyormuyum! Ama birkaç parça çıkardım. yayınlayacağım yakında.

keskin makas dedi ki...

kumaşların çok güzel kaz ayağı kumaşından ne dikeceksin bendede var elbise dikmeyi düşünüyorum ama bir türlü model bulamadım

hayal-et dedi ki...

Kaz ayağı kumaştan çok az var. Ancak bir tunik çıkacak kadar. Yan tarafları dantel olan bir tunik düşünüyorum ama nasıl olur bilemiyorum.

Adsız dedi ki...

hiç listeye bağlı kalamam yapsam bile :)
yapabilene de hayranımdır o arı..
yaptıktan sonrada yayınla olurmu merak ettim :)

hayal-et dedi ki...

cicileydi bugün başlıyorum artık. baya bir ara verdim. inşallah beğenirsiniz.